REPORTATGE PDF NONSTOP 2015
La prova és dissabte dia 4, juntament amb la family arribem a Vielha el dia 3, una vegada allí anem cap a l'hotel Sol de Vielha a deixar tot l'equipatge btt inclosa, una vegada tot col·locat i controlat anem a dinar, fot una calda que no vegis, el termòmetre marca 37° i les previsió és que tot el cap de setmana serà igual o encara pujaran més, la gent mateixa de Vielha estan al·lucinant que faci tanta calor, però bé és el que hi ha, millor no capficar-s'hi massa.
Aquest any no sé el perquè però no estic ni la meitat de nerviós que els dos anys anteriors, suposo que tinc claríssim el que m'espera. A les 16 h anem a buscar el dorsal, a les 19 h comencen a fer el brífing, amb un vídeo reportatge resum dels 10 anys dels pedals de foc i seguidament la xerrada de cada any, presentació del recorregut, consells, obligacions, etc.,etc.. nosaltres després del reportatge ja anem cap a sopar que demà hi ha matines.
BRIFING
Toca el despertador a les 3 h 30' de la matinada, he pogut dormir i descansar bastant bé, això és un punt a favor, vaig a esmorzar sense entretenir-me massa, menjo bastant però light, no vull sorpreses d'última hora, pujo a l'habitació, em vesteixo de romà, petons d'acomiadament a la family, pillo la BTT i cap a l'arc de sortida que hi falta gent, com que hi arribo d'hora em puc posar bastant endavant, falten uns 15 minuts per donar el tret de sortida, aquest any la intenció és arribar al peu del Triador el més bé possible però sense perdre ritme, és a dir, fer els colls anteriors amb coneixement i no rostir-me abans d'hora, en el meu cas, arribar al peu del Triador el més bé possible és la clau.
A les 5 h en punt donen el tret de sortida, estem a 25° buufff!! i només són les 5 del matí no vegis el que ens espera, direcció cap al tunel de Vielha, pujo amb un bon ritme però sense força, em passen bastants corredors però em poso tranquil, queden més de 200 km per endavant, una vegada superat el túnel de Vielha ja baixem direcció Vilaller Km39, 1r avituallament, de moment el sol encara no surt del tot.
SORTIDA
Fins a arribar a Espuí, al peu del Triador, m'esperen 4 colls, coll de Serreres, coll de Sant Salvador, coll de Peranera Km77, aquest coll es va fer bastant pesat i llarg, és un coll molt pedregós amb rampes bastant considerables fins a arribar a Les Esglésies Km 85, on hi ha l'avituallament, la calor comença a apretar bastant, ara m'espera el coll de l'Oli, menjo, carrego els bidons i gass!!, cap al coll de l'Oli, el sol i la calor apreta de valent durant tot el coll, però la intenció és agafar un ritme bo i no parar i així ho faig, de moment la cosa funciona bastant bé, amb aquests 4 colls avanço bastantes posicions, una vegada coronat el coll començo a baixar fins a arribar a la carretera que et porta a Espuí Km 106.
AIGUA FRESQUETA FRESQUETA, DE CONYA PER REFRESCAT
COLL DEL TRIADOR
CAMÍ DEL CALVARI
ARRIBADA A META
FINISHER PDF 2015
CLASSIFICACIÓ FINAL
FOTO DE FAMILIA
El diumenge, després d'un bon esmorzar, encara em queden forces per anar amb la family a fer la ruta caminant des del Plà de Beret fins a Montgarri i tornar, vam coincidir amb els corredors que feien la segona etapa de la PDF de plata.
MONTGARRI
LES VAQUES QUE NO FALTIN
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada