divendres, 8 de juliol del 2016

VIP XTREM 2016


El 02 de Juliol 2016, es va celebrar la 7ena edició de la VIP XTREM, amb un total de més de 350 participants entre les tres modalitats, XTREM 125 Km i 3.500 D+, PRO 77 Km 2.200 D+ i aquest any també es podia fer per equips. 


Jo vaig escollir la XTREM la meva 4ª participació. Recorregut molt guapo però al mateix temps molt exigent, la calor va ser la protagonista gairebé tot el recorregut, en especial la bartra i la pena, els dos últims colls es van fer eterns, sobretot, el de la pena, aquesta marxa com molts ja sabeu comença i acaba al poble de Vimbodí, passa la major part per les muntanyes de Prades, que travessa paratges d'interès natural i paisatgístic de la Conca de Barberà, el Baix Camp i l'Alt Camp, concretament els municipis de Vimbodí i Poblet, Prades, Mont-ral, Capafonts, Farena, Montblanc i l'Espluga de Francolí, resumint, espectacular en tots els sentits, vistes, senders, corriols, pistes i molta vegetació.



Pel que fa la cursa, organització, avituallaments, serveis, etc. etc., molt bé, potser faltava una mica més de marxeta a l'arribada, spiker, fotògraf etc.,etc.pel meu gust una mica sosso, pel demès tot molt bé. Per l'any vinent si no hi ha res de nou, repetiré i espero que la gent s'animi una mica més, aquest any comparat amb altres edicions ha estat una mica més fluix en quant participants.



SALUT&PEDALS


 VILANOVA DE PRADES
 1ª PUJADA A LA PENA
SORTIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada